torsdag 19 september 2013

Matpaus

Barnen är på dagis. Idag var min stackars lilla tös väldigt ledsen när jag lämnade henne. Hade stor lust att ta hem henne tillbaka, vi kunde sitta här hemma och bara kramas hela dagen lång. Hoppeligen gick det fort om. Befarar dock att tröstlösheten kan ha suttit i en bra stund. Man är ju lite envis. En drama queen med stort D (eller är det Q?). Med grabben var det inga problem. Han verkade rätt nöjd. 
Själv har jag suttit och sytt hela morgonen och förmiddagen. Nu pausar jag med ett stort fat härligheter. Det är hallon, blåbär, havtornsbär, äpple och banan toppat med kvarg och honung. Måltid som heter duga när man varken har tid eller lust att stå framför spisen. 
Borde hinna med mycket ännu idag. Har ett som annat att sy. Mängden med skitiga kläder kommer snart ut genom dörren till hjälpköket. Kylskåpet står tomt och är i akut behov av att någon går och storhandlar. Hela huset bönar och ber om att bli skrubbad från topp till tå. Tiden ilar iväg. Och där sitter hon och uppdaterar bloggen tänker ni då. Men man måste ju äta, och kvinna som man är klarar man av flera saker på samma gång (syftar på att äta och blogga). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar