söndag 22 september 2013

Geocaching

Är vi i Lappland eller? På ett huj ändrade naturen från det österbottniska platta och trista landskapet till något som mer liknade miljön i Lappland.
Här har vi en stenbyggnad som en gång i tiden varit restaurang. Orsaken till vår lilla utfärd idag var Geocaching. Här kan du bekanta dig närmare med Geocaching. Mycket spännande för både stora och små. Man får besöka nya platser som man tidigare inte visste att existerade. Som destinationen idag, inte alls långt borta, ändå visste jag inte om att platsen fanns.
Vi har säkert gott flera kilometer med kusinerna idag. Duktiga var dom. Det var bara de större barnen som fick följa med. De mindre lämnade vi hemma hos papporna.

Uppe på slalombacken (vars existens jag nog visste om). Liam tyckte att vi nog nästan kan se allt hem. Men inte riktigt.
Och visst är det spännande med "skattjakt".

Speciellt när gömman är fullt med angrybirds-figurer.

 Jungfrudans är ett hemlighetsfullt namn. Hemlighetsfulla är också dessa stenlabyrint som man trodde att jättarna skapat.

Innan vi begav oss vidare på vår skattjakt pausade vi med picknick vid stenbordet. Här tog också batterierna i kameran slut. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar