lördag 23 februari 2013

Dator, skidåkning och fest

Hej gott folk!

Nu efter många ångestfyllda dagar med abstinensbesvär från min rosa lilla dator har jag äntligen fått den tillbaka. Den må vara lika slö som förut, men den fungerar. Åtminstone för tillfället.

Det har varit en massa på gång den senaste tiden. Loppiset vi ordnade med Ik Myrans damer 3 blev en succé. Tror bestämt att vi kommer att ordna likadan evenemang flera gånger. Tackar alla som var med och ordnade samt alla som kom för att fynda.

Att skida har blivit ett stort intresse. En trevlig motionsform. Mycket roligare än att springa. Långt över 200 km har det blivit på skidorna i vinter. Tekniken borde dock finslipas. Kommer att delta i Seljesloppet om några veckor. Vet inte ännu om det blir motionsklassen eller tävligsklassen. 20 km eller 40 km. För ett par veckor sen skaffade jag mig nya fina skidor, en litet för tidig 30-års present till mig själv (hinner det månne bli många sådana presenter ännu?). Det blev såna här skidor.
Bilden är googlad
Nu är det inte utrustningen som det är fel på när det går för sakta i spåret. Det är nog bara att ta sig en titt i spegeln och kolla in krattan.

Från skidåkning till något helt annat.
Ikväll blir det "The ali föörst annual lokal reunion vänndagshippona". 
-Gårr bra´an fest har gårr langan namn en otraditionellan Nedervetil sitz.

Om några timmar dyker några härliga tjejer upp. Vi börjar den gemensamma tillvaron med ett varv runt seljesspåret (spänstiga lemmar inför kvällens fest). Efteråt blir det bastubad. När vi är rena och fina skall vi alla förvandlas till fagra brudar. Vi kommer att inta partyt med bravur.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar