tisdag 18 december 2012

Kantbandaren

Eller var det bandkantaren (eller något helt annat). Sakta men säkert blir den här lilla manicken också min vän. Mycket sakta. Övning ger färdighet. Harjoittelu tekee mestarin. Blir bättre och bättre i sakta mak. Imorgon skall här presenteras lite vad som producerats (ifall barnen tillåter). Godnatt så länge.

4 kommentarer:

  1. Kul!! Var just inne o kolla lite på jny design tyger. Är det kanske därifrån du beställer? Tänkte bara sådär som vink, vink dessa turkos Jersey med ugglor. Det är ju så pop med ugglor nu och oo vad de är gulliga. //tette :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog från JNY som jag beställer. Det är så mycket man skulle vilja beställa in. Finns ju en massa fint både på JNY och andra ställen och så kommer det ju nytt hela tiden. Men småningom :) Vill ha, vill ha, vill ha :) Skall nog plocka med lite ugglor nästa gång jag beställer!

      Radera
  2. Jo, kan tänka mig att det är så mkt man vill beställa!! Finns ju massor fint! Ifall du bestämmer dig för nå ugglor så ska jag nog beställa av det tyget sen. Hoppas bara att det också finns andra än jag som gillar ugglor...

    SvaraRadera
  3. Tror nog att ugglor är ganska poppis :)

    SvaraRadera