måndag 20 maj 2013

Turnering

Vilket väder! Det har varit många dagar sommar nu. Solen har givit extra energi åtminstone åt barnen som gillat att vaka till mycket sent på kvällen.

Nu spricker ni säkert snart allihopa av nyfikenhet. Hur gick det för Myran 3 (det bästa laget) i turneringen? Vi kan börja med ett lagfoto på eliten (det är jag som är tomaten).
Det var fem matcher. Det blev fem segrar. Hurraa, hurraa, hurraa! Ik Myran 3 är det bästa laget, heja, heja, heja, heja. Vet inte var supportrarna höll hus. Hoppas på större hejarklack tills säsongen kör igång på riktigt med turnering 8.6 i Kaustby. Sommarens turneringar kan ni se HÄR och sedan färdigt pricka in datumen kalendern.
Här har vi kaptenerna med segerpokalen (vi borde skaffa någon lokal, där vi kan spara alla våra pokaler).
Följande fotografi är inte passande för känsliga. Bilden föreställer mina läckra ben.
Resultatet av att ha spelat med shorts på en väldigt torr grusplan. Finns kanske en (eller ett, jag vet inte) orsak till varför det finns något som heter grusbyxor. Sen borde man inte glidtackla eller slänga sig efter bollen på grusplan heller. Men det är reflexmässigt. Och hinner man inte efter spelaren eller bollen måste man ju slänga sig. Allt för laget.

Är med i Buzzadors Veet kampanj, får nog vaxa något annat eller någon annans ben. Kan ta en stund innan mina ben tål vaxning igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar