söndag 8 juli 2012

Sovskola

Två matcher med Myran 3 i Kokkola idag. Om jag inte minns helt åt pipan så är matcherna mot Los Babes kl.12.00 och mot K-pallo kl.15.00. 

Igår kväll körde pappan ner Liam till fammos och faffas. Under tiden slängde jag in två töser i cykelkärran. Cyklade iväg till närmaste pott (5km). Tog oss ett dopp och cyklade tillbaka. Mommo och moffa kom också cyklande. Minea tuppade nog till ett tag där bak. Hon tog en liten powernap och gick på högvarv här på kvällen sen. Nu när Liam är borta några nätter har vi planerat att köra med någon form av sovskola åt Minea. Dömt att misslyckas. Hon är så förbaskat envis den lilla tösen. Vem ger upp först? Barnet eller föräldrarna? Det återstår att se. Men jag skulle kanske satsa pengarna på att det är föräldrarna som ger upp och barnet som segrar. Ikväll är det dags. Tips på någon bra "sovskola" anyone? 
När pappan kom hem sen på kvällen låg vi nedslagna i soffan och kollade på Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Den var riktigt bra. Hade nog inte på klart hela handlingen och varför dom blev jagade, men det gjorde inget, filmen var ju sevärd i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar