lördag 7 juli 2012

Ohtakari

Årets härligaste dag var möjligtvis i går. Underbart. Barnen stortrivdes. När barnen stortrivs så trivs också föräldrarna. Nog för att det hade varit helt skönt fastän vi inte hade haft några barn med oss. Men barnen, dom gör ju nog varje dag helt speciell (skrev inte "underbart" med avsikt, det finns verkligen dom dagarna som barnen gör ens tillvaro till något helt annat). På morgonen körde vi iväg till Ohtakari. De som inte varit där skall åka dit genast då det blir lite varmare igen (och inte blåser från norr). 
Bilden googlad
Barnens mommo och moffa har en liten husvagn där på holmen. Riktigt vid stranden. Med en liten gosig terrass. Underlättar strandlivet när man har barn som fortfarande vill ta en liten tupplur på dagen. Där grillade vi också lite ätbart och Liam sket i pottan. Papporna är inte helt förtjusta i "vagn-livet". Lite väl primitivt för deras smak. Måste ta med syster, barnen och barnens mommo någon solig dag och sedan övernatta i husvagnen, kanske svägerskan också skulle vara intresserad? Grabben tyckte det var så mysigt när vi sov där förra året. 
Sitter i sin solstol och slickar på ett riskex.

Klättermus kikar ut över havet

Trafikstockning

Far och dotter

Med solstrålarna som leker på vattnet, brisen från havet och fåglarna som kvittrar, sitter han och skiter. 

En naken smitare

Min familj 

Bildbevis på att jag också var med. Den nakna har fått lite kläder på sig och ett riskex att gnaga på. 
Kusinerna var i sitt esse

Njuter av solen

Blivande Myranit (eller maskot) 
Brådskande är det att hinna ikapp bollen, ibland måste man lägga i "neliveto".  
Vattenlekarna höll på i timmar

Ett, två och treåringen.

Ungarna åker snålskjuts

När man blivit ett år, kan gå, leker med större barnen och vistats ute hela dagen. Då får man smaka lite på  hallon-saltlakrits glass (hon har inte ätit hela struten själva).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar