torsdag 13 juni 2013

Mixat

Har inte haft tid, energi eller intresse för att blogga. Det är sommar. Finns så mycket annat att göra. De riktigt varma dagarna har vi spenderat på stranden. Barnen stortrivs där. Speciellt Liam, när han får leka med sin kompis.


Kusinen i granngården har fyllt 3 år. Liams och Mineas snygga pappa agerade lift. 
 Det var 9 barn. De äldsta 4 år. Decibelmätaren hade exploderat.

Vi har spelat fotboll. Träningsmatch och turnering. I helgen blir det beachfutis med Team Ballerina i Kalajoki. Har bokat rum på SaniFani med familjen. Hoppas bara att barnens flunsa ger med sig lite. 


Besökte Toivonens Djurpark med mammabarn gruppen. Bäst med stället är fortfarande de gamla traktorerna, grävmaskinen och skördetröskan.
En och annan djur fanns där också. Men dom hann vi inte titta mycket på eftersom grabben hade radarn inställt på motorfordonen lite längre fram.

Sen har vi ju vår egen gödselmaskin här hemma. Smakar det med örter? Försöker få Minea torr. Vilket hittills resulterat i ännu mera tvätt. Och dessutom kissar hon i vilken skål, bunke eller kopp som helst. Har ju förstått poängen i alla fall, kunde dock välja pottan istället. 
Otrevligt sällskap på terrassen, numera likviderat (OBS! Nedre bilden). 


Jag har hunnit bli 30 (känner och beter mig dock fortfarande som 22). Underbara vänner hade ställt till med en helt perfekt överraskningsfest. Tack till alla som planerat, deltog och till de som inte hade möjlighet att delta. 

Några dagar hade vi också ordning och reda i lekrummet. Numera är den ordningen ett minne blått (men bildbeviset finns kvar). 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar