söndag 3 juni 2012

Hon kan stå, hon kan till och med gå.

Igår var det en mycket händelserik dag. På morgonen, genast när pappan vakna fick jag köra iväg till stan. En liten prinsessa hade fyllt två och det var fest. Dagen innan var jag till stan för att köpa presenten, och gissa vad jag glömde? Jo, presenten.
Vår lilla baby blev också 11 månader igår. Och nu när hon ändå blivit så stor som 11 månader tänkte hon att det är dags att börja stå, och gå. Hon springer ju inte runtomkring precis. Men hon tar några steg. Och rekordet har nog varit på fler än fem. Står det gör hon så fint. Man ser riktigt hur hon kämpar. Hon är så himla nöjd när hon hålls och stå. Vår lilla bebis. Ingen bebis mera. Vart rusar tiden?
På kvällen när barnkalaset var över och alla trötta barn lagt sig (förutom födelsedagsbarnet som smög upp hela tiden) tog vi några vinglas med flickorna på balkongen. Mycket trevligt.
Skall nog komma med filmbevis, eller åtminstone bildbevis på minstingens framsteg. Måste bara få det förevigat förs. För när det händer något speciellt, som 2 års kalas t.ex. så kan ni ge er "pip" på att jag glömmer kameran hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar